Jornada informativa URV magisteri

16 d'octubre de 2017


Atenent a la petició del Sr Josep Holgado,  responsable dels graus d’Educació Infantil i Primària del Campus de les Terres de l’Ebre (CTE), de la Universitat Rovira i Virgili, el passat 16 d'octubre vam fer una sessió informativa, adreçada a l’alumnat del Campus, amb la finalitat d’informar sobre el nostre servei educatiu

Qui som?, Què fem? Com treballem?, en definitiva com és un Camp d'aprenentatge, i concretament el del delta de l'Ebre, a l'abast dels futurs docents del nostre sistema educatiu.

La companya Estela Tomàs, docent del CdA del delta, va ser l'encarregada de donar a coneixer el nostre servei educatiu de manera teòrica i també pràctica, fent petits grups de treball entre els estudiants del Grau, i reptant-los a "experimentar", amb diferents materials de treball dels que utilitzem al Camp, i convidant-los a proposar activitats de cara als alumnes amb aquells materials de què disposaven, activitats transversals i competencials.

Felicitem a l'Estela, per l'èxit de l'experiència, transmesa tant pels responsables de la universitat com pels propis alumnes que van tenir l'oportunitat de "descobrir-nos".







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada