30 anys de CdA del delta de l'Ebre
Des de la seva creació, el 1983, el Camp d’Aprenentatge del delta de l’Ebre ha estat un centre pioner en la dinamització educativa i ambiental del nostre territori, organitzant i promovent activitats didàctiques amb alumnes i professors en forma de sortides, estades, jornades, cursos, publicacions, assessoraments i diferents tipus de projectes, en l’àmbit de l’educació ambiental i l’estudi de l’entorn, sempre des de perspectives pluridisciplinàries i utilitzant  metodologies pedagògiques innovadores. 

En motiu de la celebració des del Camp hem creat  material commemoratiu: una carpeta i un Quadern de Treball, en edició especial i un llapis de memòria amb bona part dels materials creats al llarg dels trenta anys de bagatge pedagògic. 

El passat divendres 25 d’octubre a les 18 h, a la seu del CdA de Sant Carles de la Ràpita, vam fer un senzill acte de celebració de l'aniversari. A la taula presidencial hi vam comptar amb la presència de la Directora General d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat , Sra. Maria Teresa Pijoan, l'Il·lustríssim alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Sr. Joan Martín Masdeu, el Director del CdA del delta de l'Ebre, Sr. Albert González, l'exdirector del CdA del delta de l'Ebre, Sr. Óscar Cid, i el Dr. Martí Boada. 
També vam comptar amb el suport i presència del Director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a les Terres de l'Ebre, Sr. Antoni Martí, de la Cap de Serveis Educatius, Sra. Núria Estrada, així com també de la Inspectora en Cap Territorial d'Ensenyament, Sra. Immaculada Obiol, i altres autoritats.
En el decurs de l'acte el Dr. Martí Boada va fer una conferència sobre qüestions mediambientals: Crisi ambiental, crisi civilitzadora.
Martí Boada i Juncà és geògraf, naturalista i doctor en Ciències Ambientals. 
Professor titular i investigador del Departament de Geografia i de l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). 
L'acte va servir també per retrobar bons amics i amigues del Camp: direccions i professorat de molts centres de la nostra demarcació, companys i companyes que han treballat al Camp, proveedors... amics tots, que han fet  que el projecte del CdA sigui una realitat.


Gràcies a tots i totes per la vostra presència i esperem retrobar-nos en un futur per poder seguir celebrant la continuïtat d'aquest projecte educatiu:
El Camp d'Aprenentatge del delta de l'Ebre

A continuació podeu veure una presentació de fotos de l'acte


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada